Welkom op de site van Smulkids. Wil je zelf baby voeding maken dan is dit de plek om je recepten te zoeken! Zelf baby voeding maken met de recepten van Smulkids is leuk, lekker, gezond en heel erg gevarieerd!

In 2014 werd onze kleine geboren! Onze grootste wens kwam in vervulling. We genoten en genieten nog steeds van alle momenten met ons meisje en konden ook niet wachten om als gezinnetje aan tafel samen te genieten van lekkere maaltijden. We zijn allebei opgevoed met liefde en passie voor eten. De keukenkastjes van allebei onze moeders puilen uit van kookboeken, losse briefjes en papiertjes met de lekkerste recepten. Al heel jong werd ons geleerd om van alles te proeven.

We lusten zelf eigenlijk alles. We hebben het geluk gehad veel te kunnen reizen. Ons doel tijdens onze vakanties is om in ieder geval een keer ergens bij een ‘local’ aan tafel te kunnen schuiven. Zelf heb ik ook een aantal jaren in Zuid Afrika gewoond. Een prachtig land, met een veelzijdige keuken en niet te vergeten de mooie en lekkere wijnen.

Maar helaas heb ik ook veelvuldig de andere kant van Zuid Afrika leren kennen. Ik heb van dichtbij meegemaakt dat gezonde voeding niet zo vanzelfsprekend is. We zijn ons bewust van onze rijkdom door de beschikbare producten en middelen hier in Nederland. We vinden het dus ook belangrijk om hier met zorg mee om te gaan.

Op het moment zijn we een gewoon doorsnede gezinnetje. Een lief klein meisje, een eigenwijze hond, een rijtjeshuis en een auto van tien jaar oud.

We vinden het belangrijk om onze kleine lekkere maaltijden voor te schotelen. Niet alleen hopen we dat ze later alles lust en het ideale kind wordt  Maar we willen vooral ook liefde voor eten meegeven. De recepten op deze website zijn dan ook probeersels van mezelf en recepten geïnspireerd door anderen.

Verder hopen we dat deze website beetje bij beetje een inspiratiebron mag worden voor velen die niet goed weten wat je je kleintje voor kan schotelen. Elke week hopen we dan ook verschillende gerechtjes te posten en zal deze website langzaam opgebouwd worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om een reactie achter te laten met tips en suggesties, want we blijven zelf ook graag leren. Dus heb jij suggesties voor een recept, laat het hier onder weten!